info@whitedots.nl | Voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden | Gratis verzending voor orders boven €100 ,- | Shop hier de mooiste duurzame items
Selecteer een pagina

FAQ

Wat is de levertijd?

De levertijd is momenteel 3 tot 5 werkdagen. Mocht een levering langer duren, wordt je per mail op de hoogte gebracht.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage van €4,95,-. per bestelling. Mocht je meerdere bestellingen plaatsen op dezelfde dag, dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te versturen. Voor beide bestellingen worden apart de verzendkosten in rekening gebracht.

Hoe kan ik betalen?

Wij bieden de mogelijkheid om te betalen met iDEAL of met Paypal.

Kan ik een artikel retouren?

Artikelen kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen met het bijgeleverde formulier. Na ontvangst van het pakketje zullen wij binnen 10 werkdagen het bedrag naar je terug storten. Mits de artikelen zonder beschadiging zijn terug gestuurd.

Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper.

Kan ik een artikel ruilen?

Artikelen kunnen ook bij ons geruild worden. Stuur hiervoor een mailtje naar info@whitedots.nl. Wij zullen dan kijken of het gewenste artikel nog op voorraad is, en je per mail op de hoogte brengen. Stuur vervolgens het pakketje terug met het retourformulier. Wij zullen na ontvangst jou op de hoogte brengen van de levertijd van het nieuwe pakket. Kosten voor het terug sturen van het pakket zijn voor de koper. De nieuwe verzendkosten voor het volgende pakket zijn voor ons.

Artikelen kunnen ook geretourneerd worden. Stuur ook hiervoor eerst een mailtje naar info@whitedots.nl. Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper.