info@whitedots.nl | Voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden | Gratis verzending voor orders boven €100 ,- | Shop hier de mooiste duurzame items
Selecteer een pagina

WHITE DOTS heeft op 15 mei 2017 de deuren geopend voor iedereen die op zoek is naar unieke, hippe, betaalbare maar altijd eerlijk gemaakte kleding. Graag deel ik het verhaal van WHITE DOTS met jou, want ik ben deze webshop niet zomaar begonnen. De reden dat de webshop is gestart, is omdat ik iedereen helpen om makkelijker, mooie sustainable merken te vinden.

tussenkopje duurzame merken

 

De merken die op WHITE DOTS verkocht worden komen voornamelijk uit het buitenland en worden nog niet op veel andere plekken in Nederland verkocht. Wat je hier koopt is dus uniek, en loopt niet heel Nederland mee. Alle merken waar ik mee werk houden zich bezig met produceren op verantwoorde wijzen, waardoor er zo min mogelijk schade aan: mens, dier en milieu wordt aangericht. Merken die je in onze shop kunt vinden zijn onder andere Foundling Thinking Mu en Alternative Appareal.

doel White Dots

 

Ik weet dat het wel heel erg optimistische klinkt, maar via WHITE DOTS wil ik mij inzetten om  veranderingen teweeg te brengen in de mode industrie. Ik vind dat we de woorden ‘sustainable’ en ‘Fair Trade’ niet hoeven te promoten als iets speciaals, maar dat het de standaard moet worden voor iedereen. Ik wil een beweging in gang zetten en iedereen kennis laten maken met merken wereldwijd, die echte lichtpuntjes (White dots ;)) zijn in de snel bewegende, maar vooral schadelijke modewereld van nu.

tussenkopje contact

 

Heb je een vraag voor mij? Stuur dan een e-mail naar info@whitedots.nl. Ik probeer altijd binnen twee werkdagen te antwoorden.

 

 

KVK nummer:58073833

BTW nummer:NL204555267B01