info@whitedots.nl | Voor 17:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden | Gratis verzending voor orders boven €100 ,- | Shop hier de mooiste duurzame items
Selecteer een pagina

Per jaar doneren wij in Nederland vuilniszakken vol naar (wat wij denken) het goede doel. Deze zakken worden onder andere naar derde wereld landen gestuurd, in de hoop dat ze daar weer een nieuwe leven zullen krijgen. Maar jouw goede bedoelingen om andere te helpen met kleding werkt averechts voor de mensen in deze landen en het milieu. Ongeveer negentig procent van alle kleding die we daarheen sturen, belandt namelijk op vuilnisbelten die alleen maar bestaan uit textiel. Omdat textiel niet biologisch afbreekbaar is stoot het giftige gassen uit.

Dit willen wij bij WHITE DOTS anders gaan doen. Heb je dus iets bij ons gekocht en ben je erop uitgekeken of het past niet meer? stuur het dan naar ons terug. Wij gaan de kleding recyclen en zorgen dat het een betere (verantwoorde) bestemming krijgt. Het maakt niet uit of er vlekken of gaten in zitten, anything goes. De enige voorwaarde is dat het een artikel moet zijn die je bij ons hebt gekocht. Wij recyclen geen artikelen van andere merken.

Zorg ervoor dat je in de doos een duidelijk briefje stopt met je volledige naam en mailadres en in ruil voor jouw goede daad krijg je een 15% kortingsbon toegestuurd die je weer in de shop kunt besteden.

Heb je nog meer vragen hierover? Mail ons dan: info@whitedots.nl